DEMOKRATISK OMSTÄLLNING – Sommarträff 29 juni – 2 juli

Demokratisk Omställning bjuder in till sommarträff på Färnebo folkhögskola i Gästrikland.

Programmet vänder sig till dig som är aktiv eller vill bli aktiv i Demokratisk Omställning. Förutom ett program med presentationer, dokumentärfilm, workshops och diskussioner kommer det även att vara tid för ledigt socialt umgänge, god mat, bad och dylikt.

På programmet står bland annat aktuella frågor som:

[vimeo 117210273 w=500 h=281]

Temblor from temblor municipal on Vimeo.

Vi kommer ta del av presentationer, nyhetsinslag, dokumentärer och artiklar samt fokusera på frågan om vad vi kan lära oss av dessa exempel.

Vi kommer även att diskutera de politiska och ekonomiska perspektiv och idéer som vi samlat under rubriken ”demokratisk omställning”,  samt diskutera upplägget för höstens studiecirklar i Göteborg, Gävle och Oulo.

Vi bor på Färnebo folkhögskola och träffen sker i skolans lokaler. Mat lagas gemensamt. Deltagande i träffen är gratis, men en avgift kommer tas ut för mat samt för studiematerial om du vill ha detta uppkopierat. Materialet finns dock även gratis i digitalt format.

Vill du delta? Skriv i så fall ett mejl och berätta lite kort om vem du är och hur du skulle vilja vara aktiv i Demokratisk Omställning.  Mejla till: info@demokratisk-omstallning.org

Bild: Hämtad från Democracy Collaboratives Community Wealth-projekt.