På brittiska organisationen Stir to Actions webbsida beskrivs tidningen STIR på följande sätt:

”STIR erbjuder nya ekonomiska alternativ som utforskar var den demokratiska ekonomin och det samhälleliga samhället samlas. Vi har originalillustrationer, långa intervjuer och fördjupade artiklar som går utöver traditionella kommentarer och åsikter för att utforska de inspirerande och livskraftiga alternativen till den nuvarande politiska och ekonomiska krisen.”

Senaste numret tar bland annat upp möjligheter i kölvattnet av bostadskrisen i Storbrittanien, ”Community Wealth Building from the Bottom Up”, vithet i den nya ekonomin, fotboll och den nya ekonomin, samt vikten av att engagera sig kommunalpolitiskt.

Vi har tecknat en prenumeration och fick samtidigt tillgång till alla tidigare utgivna nummer. Fett! Vill du också läsa en rackarns intressant tidning så hittar du ett bra erbjudande här.