Vi gör det igen i Göteborg 27-30 april 2018! Har du inte redan sett inbjudan och skrivit upp datumet, så är det dags nu. Bjud in dina kontakter och sprid inbjudan!

Det är med glädje vi bjuder in till Demokratisering & Rörelse 2018 i Göteborg 27-30 april!

Runt om i världen ser vi nya rörelser med ett utforskande och samtidigt radikalt förhållningssätt till politik och demokrati ta form. De växer fram i sprickorna som uppstår när den nuvarande makten monterar ner välfärden, tränger undan människor och bryter samhällen itu. Genom lokal organisering och deltagande demokrati har sociala rörelser blivit starkare i arbetet för en progressiv samhällsutveckling.

Vi skapar en mötesplats för att inspireras och lära, knyta kontakter och utbyta erfarenheter från olika rörelser internationellt och i Sverige. Denna helg utvecklar vi våra verktyg, strategier och alternativ. När vi samlas från olika rörelser stärker vi våra kopplingar för att backa varandras kamper. Genom konferensen vill vi bidra till fortsatt handling för att förändra hur politiken fungerar i Göteborg och andra städer.

En hemsida för konferensen 2018 i Göteborg kommer senare. Tills dess kan du följa uppdateringar genom facebook-eventet

Har du frågor eller vill bidra på något sätt, mejla oss gärna: kontakt@demokratisering2018.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *